Top

About

About

STAR-BLACK-BUTTON-1Bluelin inspireert jongvolwassen vrouwen om hun eigen stijl te ontwikkelen. Met iedere week toevoegingen aan het assortiment hoeft het shoppen nooit te gaan vervelen!
Alle items kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd om de favoriete look te creëren. Daarnaast worden er meerdere stijlen met elkaar gecombineerd.


Bluelin is vanaf 2012 een online verkoopkanaal met de meest recente fashiontrends. Bluelin heeft handgemaakte zilveren sieraden uit Thailand, India en Nepal. De laatste key items op het gebied van fashion en accessoires vind je bij ons als eerst in ons assortiment!

De oprichtster, Annalin, is een jonge ondernemer van 24 jaar oud, zij zoekt over de hele wereld naar de meest recente fashion trends en kiest hier de leukste items uit. Op deze manier komt het assortiment van Bluelin tot stand. Een uit de hand gelopen passie heeft zich geuit in een site vol wannahaves.


Naast de webshop heeft Bluelin nog enkele verkooppunten. Bluelin staat in het zomerseizoen vaak op leuke festivals zoals Open Air Amsterdam, Strafwerk en By the Creek festival.


Happy Shopping!